KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

"Konflikti Administrativ"

10 February 2024

ekipi

Më 10 shkurt 2024, (e Shtunë), në Hotel “Qarshia e Jupave" - Gjakovë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: "Konflikti Administrativ".

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 56 avokatë.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Kreshnik Kaçiu - Gjyqtar.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (5 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.