KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Ndërroj jetë avokati Orhan (Faik) Rekathati nga Prizreni

20 March 2023

ekipi

Prizren, 20.03.2023 – Oda e Avokatëve të Kosovës humbi anëtarin e saj, avokatin Orhan Rekathati.

Oda e Avokatëve të Kosovës, i shprehë ngushëllimet më të sinqerta familjarëve, miqve dhe kolegëve të tij.

Varrimi i të ndjerit, do të bëhet sot me datë 20.03.2023 në ora 12:00 (me drekë) në varrezat e qytetit në Prizren.

Avokati Orhan, u lind me 05.10.1943, në Prizren. Fakultetin Juridik e kishte përfunduar në Universitetin e Prishtinës në vitin 1971, ndërsa Provimin e Jurisprudencës e kishte dhënë në Prishtinë në vitin 1973.

Avokati Orhan, ushtroi profesionin e avokatit që nga data 15.11.1993, me seli të zyrës në Prizren.