Tarifa

 • 18 Mars 2017

  Rregullore për tarifat e avokatëve dhe ekstrat tabelar nga tarifa e Avokatëve 2017

  Shkarko
 • 20 Dhjetor 2014

  Rregullore për Tarifen e Avokatëve - 2014

  Shkarko
 • 20 Dhjetor 2014

  Ekstrat nga Tarifa tabelare e avokatëve të Kosovës - 2014

  Shkarko
 • 29 Tetor 2011

  Tarifat për Shpërblimet dhe kompenzimin e shpenzimeve për punën e avokatëve - 2011

  Shkarko

  KËRKO AVOKAT

   
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

   • Share
  Shiko të gjitha