Rregullore

 • 25 Dhjetor 2020

  Ndryshim plotësimi i Rregullores për Stafin e OAK-së

  Shkarko
 • 29 Korrik 2020

  Rregullore për organizimin dhe punën e Komiteteve

  Shkarko
 • 07 Mars 2020

  Rregullore për Procedurën Disiplinore për Avokatë dhe Praktikantë - 07 Mars 2020

  Shkarko
 • 27 Shkurt 2017

  Rregullore për stafin e OAK-së - 27.02.2017

  Shkarko
 • 27 Shkurt 2017

  Aneks Rregullore për caktimin e avokatëve sipas detyrës dhe ANJF 2017

  Shkarko
 • 02 Tetor 2016

  Rregullore për Qendrën Trajnuese për Avokatë

  Shkarko
 • 30 Qershor 2016

  Rregullore për caktimin e avokatëve sipas detyrës zyrtare dhe ofrimin e ndihmës juridike falas

  Shkarko
 • 22 Qershor 2015

  Rregullore për punën e Kuvendit të OAK-së

  Shkarko
 • 09 Mars 2015

  Rregullore për Qendrën Trajnuese për Avokatë (QTA)

  Shkarko

KËRKO AVOKAT

 
 • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

  • Share
Shiko të gjitha