Trajnim Online: “Mbrojtja e të drejtave të fëmijëve gjatë procedurës gjyqësore / regjimi pasuror martesor ”

20 Maj 2020

Sot, më 20 Maj 2020, Qendra Trajnuese për Avokatë në bashkëpunim me Projektin e Kodit Civil, kanë organizuar trajnimin me temë: “Mbrojtja e të drejtave të fëmijëve gjatë procedurës gjyqësore / regjimi pasuror martesor ”.

Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin avokatët e regjionit të Prishtinës (Grupi i parë “A”- “H”). Numri i avokatëve të pranishëm në këtë trajnim virtual ishte: 87.

Ligjërues të këtij trajnimi ishin: z. Haxhi Gashi, Ekspert kyç i Projektit të Kodit Civil, dhe z. Rinor Hoxha, Ekspert i Projektit.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numërohen kredi të AVLO-së.

QTA, do të vazhdoj në mbajtjen e aktiviteteve të tilla, në ditët dhe javët në vijim me regjione të tjera në mënyrë rotative;

#PaPanik; #MeKujdes;

#ArsimimiIVazhdueshëmLigjorIObliguar;

#OAK.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha