Ri-shpallje Publike për shprehje të interesit për Arkitekt, nga OAK

15 Tetor 2021

Prishtinë, 15.10.2021 – Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK), njofton palët e interesuara përkatësisht Arkitektët apo Kompanitë e Arkitekturës, për dorëzimin e ofertave për përgatitjen e specifikave dhe para masave për inventarizimin – mobilimin e objektit të OAK-së.

Rrjedhën e Procesit dhe detajet tjera i gjeni në shpallje.

Ri-shpalljen publike, e gjeni duke klikuar Këtu.

Për çfarëdo informate shtesë, mund të kontaktoni në tel: 038/244-586, apo në e-mail: info@oak-ks.org.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha