FORMULAR PER KOMPENZIMIN E AVOKATIT MBROJTES NË GJYKATA DHE PROKURORI

24 Prill 2018

Formularët për kompensim të avokatëve mbrojtës, në rastet e përfaqësimeve sipas detyrës zyrtare në Gjykata dhe Prokurori (Polici) në nivel të Republikës së Kosovës, mund t'i gjeni si më poshtë:

 

Formulari për Këshillin Prokurorial të Kosovës mund ta gjeni në vegzën e mëposhtme!

Formulari për Prokurori kliko KETU

Formulari për Këshllin Gjyqësor të Kosovës mund ta gjeni në vegzën e mëposhtme!

Formulari për Gjykatë Kliko KETU

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha