Aneks Rregullore për caktimin e avokatëve sipas detyrës dhe ANJF

15 Mars 2017

 

Aneks Rregullore për caktimin e avokatëve sipas detyrës dhe ANJF

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha