Klasifiko dokumentet në bazë të vitit

Mentorimi për Studentet Femra

Me qëllim të përkrahjes së studenteve femra të cilat planifikojnë të hyjnë në profesionin ligjor duke i njoftuar me avoaktet femra të cilat kanë pasur sukses në profesionin ligjor, QTA në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës shpallin konkurin për rekrutimin e studenteve nga Fakultetit Juridik dhe në bashkëpunim me kryetaren e Komitetit për Çështje Gjinore në OAK përzgjedhin mentorueset (avokatet) per këtë projekt.

Projekti “Mentorimi i gjeneratave” ka filluar në tetor të vitit 2013 dhe do të zgjasë deri në mars 2014.

Duke parë interesimin si të mentorueseve ashtu edhe të mëntoreve ky projekt është treguar më se i suksesshëm dhe do të vazhdojë edhe në vitin 2014  me qëllim të eliminimit të vështirësive për femrat gjatë hyrjes në karrierën ligjore, siç është balancimi punë/jetë, diskriminimi dhe mungesa e përkrahjes e të avancoj raportet në mes studenteve femra dhe atyre që ushtrojnë profesionin si Avokate.

 

Ju lutem shkarkoni dokumentet e më poshtme

  KËRKO AVOKAT

   
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

   • Share
  Shiko të gjitha