Ligjet

 • 15 Nëntor 2013

  Ligji për kompetencat, përzgjedhjen e lëndëve dhe caktimin e lëndëve të gjyqtarëve dhe prokurorëve të EULEX-it në Kosovë

  Shkarko
 • 25 Nëntor 2013

  Ligji për proceduren jokontestimore

  Shkarko
 • 25 Nëntor 2013

  Ligji për Proceduren Kontestimore

  Shkarko
 • 25 Nëntor 2013

  Ligji për marrëdhëniet e detyrimeve

  Shkarko
 • 25 Nëntor 2013

  Kodi Penal i Kosovës

  Shkarko
 • 25 Nëntor 2013

  Ligji për shpronësimin e pronës së paluajtshme

  Shkarko
 • 25 Nëntor 2013

  Ligji për provimin e jurisprudencës

  Shkarko
 • 25 Nëntor 2013

  Ligji për Këshillin Gjyqësor të Kosovës

  Shkarko
 • 25 Nëntor 2013

  Ligji për arbitrazhin

  Shkarko

KËRKO AVOKAT

 
 • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

  • Share
Shiko të gjitha