“Avokati në studio” – Marrëveshja për pranimin e fajësisë dhe roli i avokatit

15 Shtator 2021

14.09.2021, Prishtinë – Në kuadër të bashkëpunimit në mes të Odës së Avokatëve të Kosovës dhe Radiotelevizionit 21, për realizimin e emisionit Avokati në studio, në këtë javë është diskutuar tema: “Marrëveshja për pranimin e fajësisë dhe roli i avokatit”.

Në këtë emision, prezantoj Avokat Naim Rudari – Nënkryetar i OAK-së.

Emisioni synon që të bëjë sensibilizimin e shoqërisë për të drejtat e qytetarëve, procedurat ligjore dhe rrugët që duhet të ndiqen për realizimin e tyre. Po ashtu, synohet që të paraqitet roli i avokatit në realizimin e këtyre të drejtave të garantuara me Kushtetutë dhe Ligj, detyrat dhe përgjegjësitë e tij dhe misioni i tij fisnik dhe profesional, bazuar në ligjet në fuqi dhe normativën tjetër të Odës së Avokatëve të Kosovës.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni si më poshtë:

Kliko Këtu

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha