“Avokati në studio” – Etika Profesionale e Avokatëve dhe Sistemi Disiplinor në OAK

21 Shtator 2021

Prishtinë, 21.09.2021 – Në kuadër të bashkëpunimit në mes të Odës së Avokatëve të Kosovës dhe Radiotelevizionit 21, për realizimin e emisionit javor Avokati në studio, në këtë javë u diskutuar lidhur me temën: “Etika Profesionale e Avokatëve dhe sistemi disiplinor në OAK”.

Në këtë emision, prezantoj avokate Merita Stublla-Emini – Kryetare e Komitetit për Etikë dhe Sistem Disiplinor në OAK.

Emisioni synon që të bëjë sensibilizimin e publikut të gjerë për të drejtat e detyrimet dhe procedurat ligjore.

Po ashtu, synohet që të paraqitet roli i avokatit në realizimin e këtyre të qytetarëve të garantuara me Kushtetutë dhe Ligj, detyrat dhe përgjegjësitë e tij dhe misioni i tij fisnik dhe profesional, bazuar në ligjet në fuqi dhe normativën tjetër të Odës së Avokatëve të Kosovës.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni në linkun e mëposhtëm:

Kliko Këtu

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha