Konkurs me pagesë, për juristë të diplomuar – praktikantë në OAK

11 Qershor 2021

11.06.2021, Prishtinë - Oda e Avokatëve të Kosovës mundëson praktikë 1 vjeçare (me pagesë) për 5 (pesë) juristë të diplomuar.

Kushtet:

Të jenë juristë të diplomuar sipas programit katër vjeçar ose t’i kenë përfunduar studimet master.

Dokumentet e nevojshme:

  • CV
  • Letër motivuese
  • Diploma e fakultetit juridik në Kosovë apo diplomën nga fakulteti juridik i ndonjë shteti tjetër e nostrifikuar nga Ministria e Arsimit në Republikën e Kosovës (Kopje e noterizuar)
  • Certifikata që nuk jeni nën hetime (origjinal)
  • Certifikata që nuk jeni në marrëdhënie pune (origjinal)

Konkursi mbetet i hapur 15 (pesëmbëdhjetë) ditë nga dita e shpalljes së konkursit dhe dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në zyret e OAK-së në Prishtinë Rr.Bedri Pejani nr.31, deri me datë 26 Qershor 2021 në ora 16:00, apo të skenuara në e-mail adresën: info@oak-ks.org.

Për të shkarkuar konkursin në gjuhën shqipe kliko këtu

Për të shkarkuar konkursin në gjuhën serbe kliko këtu

Prishtinë, 11 Qershor 2021

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha