Kontakti

Adresa online pyetje@oak-ks.org

për komente, sugjerime dhe pyetje rreth çështjeve në interes të sistemit të drejtësisë në Republikën e Kosovës

 

ODA E AVOKATËVE TË KOSOVËS

Tel: +381 (0) 38 244 586 & +381(0) 38 243 717

Rr. Bedri Pejani, Nr. 31

10000, Prishtinë / Kosovë

E-mail: info@oak-ks.org

Web: www.oak-ks.org

Adresa: Rr. Bedri Pejani, Nr. 31, Prishtinë, Kosovë

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha