Ceremonia e dhënies së betimit për avokat dhe praktikant

02 Gusht 2017

Oda e Avokatëve të Kosovës organizon ceremoninë solemne të dhënies së betimit për avokat dhe praktikant.

02.08.2017
10:00
Hotel "Sirius", Prishtinë

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha