KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

"Konflikti Administrativ"

14 October 2023

ekipi

Më 14 Tetor  2023, (e Shtunë), në Hotel "ASTORIA" - Gjilan, Qendra Trajnuese për Avokatë, në  Kuadër  të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar  seminar me temën:  "Konflikti Administrativ"

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte:  65

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Kreshnik Kaçiu - Gjyqtar

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (5 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.