KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

NJOFTIM: Afati për aplikim për avokatë dhe praktikantë në OAK

24 May 2023

ekipi

Oda e Avokatëve të Kosovës, njofton të gjithë të interesuarit se afati për licensimin e grupit të radhës së Avokatëve dhe Praktikantëve, është deri me 20 korrik 2023 (e enjte), ora 16:00.

Dorëzimi i dokumenteve bëhet deri më 20 korrik 2023, në objektin e OAK-së në Prishtinë.

 

Me respekt,
Oda e Avokatëve të Kosovës