KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Urimi i Kryetarit Ejupi, për Vitin e Ri

31 December 2020

ekipi

31.12.2020, Prishtinë - Në prag të ndërrimit të moteve, kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, Behar Ejupi, uron të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, që viti 2021 të sjellë shëndet e gjitha të mirat.

"Viti 2021 të jetë vit i mbarësisë dhe tejkalimit të sfidave që kaluam së bashku gjatë vitit që po shkon dhe uroj që shëndeti, suksesi dhe harmonia të jenë prezent mes nesh", thuhet në urimin e Kryetarit Behar Ejupi.

Gëzuar për shumë mote!