KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Komisioni Disiplinor mbajti seancën me shqyrtim fillestar

24 November 2022

ekipi

Prishtinë, 24.11.2022 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën me shqyrtim fillestar.

Kolegjin Disiplinor ishte në përbërje të anëtarëve të Komisionit Disiplinor: Arsim Bilalli - Kryetar i Kolegjit, Marigona Berisha dhe Besian Syla anëtarë, e me Administratoren e Zyrës Disiplinore Vjollca Ajeti, në cilësi të procesmbajtëses, shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

  • 1 lëndë Hedhet Propozimi i Zyrës së Prokurorit Disiplinor dhe Pushohet  Procedura Disiplinore