Udhëtim shoqërues në Venecia të Italisë

Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Agjencionin turistik “VAS” organizon udhëtim shoqërues për anëtarësinë e saj (Avokatët dhe Praktikantët) si dhe profesionistët e tjerë ligjorë (gjyqtarë, prokurorë, jurist etj).
 
Shkarkoni këtu ofertën e dërguar nga agjensioni “VAS” përfshirë turin në pika të cekura sipas itinerarit.
 
Meqenëse bëhet fjalë për udhëtim grupor, për turnin  e VENECIA çmimi është  295 EUR për person duke mos përfshirë vizën dhe sigurimi shëndetësor, (që duhet të paguhen ekstra).
 
Oferta përfshinë:
1. Fluturimi nga Tirana për në Venecia direkt, dhe anasjelltas
2. Transferi deri ne aeroport dhe anasjelltas
3. Fjetje 3 netë në Hotel me 3* ose 4* që përfshin Mëngjesin dhe Darkën
4. Guida profesionale lokale në gjuhen shqipe
5. Bashkëpunimin me qendrën proceduese të ambasadës Italiane IVAO për caktim termini grupor
 
Realizimi i udhëtimit  do të bëhet nga data 07 -10 dhjetor  2012
 
Ju lutem, konfirmojeni pjesëmarrjen në e-mail adresën: info@oak-ks.org .
 
Pagesa dhe dorëzimi i Pasaportës behet deri të mërkurën më 31 tetor 2012 në orën 12:00  ne Degën tuaj Regjionale, që të procedojmë më tutje me përgatitjet !
 
Nëse ju duhen informata shtesë, mos hezitoni të na kontaktoni.