Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën me shqyrtim fillestar

05 Korrik 2019

 

Prishtinë, 05.07.2019 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën me shqyrtim fillestar.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

· Kadri Sylaj - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Lule Bilalli Ymeri - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Naim Aliu - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin fillestar shqyrtoi (2) lëndë, dhe mori vendim:

· (2) lëndë zhvillohet Procedura Disiplinore.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha