Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën me shqyrtim kryesor

17 Korrik 2019

 

Prishtinë, 17.07.2019 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën me shqyrtim kryesor.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

· Kadri Sylaj - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Lule Bilalli - Ymeri - Anëtare e Komisionit Disiplinor

· Naim Aliu - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

· Ndërprehet Procedura Disiplinore dhe e njejta caktohet me datën 23 gusht 2019.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha