Komiteti për Etikë dhe Sistem Disiplinor

Anëtarët e Komitetit për Etike dhe Sistem Disiplinor

1. Florin Vertopi - Kryetar

2. Fatlum Podvorica - Anëtar

3. Halim Kuliqi - Anëtar

4. Jeton Berisha - Anëtar

5. Tomë Gashi - Anëtar

6. Xhylizare Selimi Dushi - Anëtar

7. Ymer Osaj - Anëtar

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha