Komitetet e përkohshme

Rregullore për organizimin dhe punën e komiteteve

Neni 6

1. Për çështjet e caktuara ditore të ashtuquajtura ad-hoc, Këshilli Drejtues do të formojë Komitetet e përkohshme. Ato krijohen për një çështje a detyrë të caktuar.

2. Të këtilla mund të jenë: programet dhe shërbime të caktuara përfitimi për anëtarët dhe komunitetin, pastaj programe komunikimi me gjykatat dhe organet e autoritetet e tjera, për fillimin, mbështetjen dhe realizimin e iniciativave dhe politikave ditore.

3. Komitetet e përkohshme pushojnë së funksionuar me përfundimin e projektit respektivisht zgjedhjen e çështjes për të cilën janë formuar.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha