“Etika profesionale dhe sistemi disiplinor në OAK”.

18 Shkurt 2020

 

Më 15 Shkurt 2020, (e Shtunë), në Hotel ‘’Sirius’’ në Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Etika profesionale dhe sistemi disiplinor në OAK”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 93.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Naim Aliu – Avokat

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha