"Kontrata e ndërtimit dhe e drejta e ndërtimit”

09 Nëntor 2019

 

Më 09 Nëntor  2019, (e Shtunë), në Restaurant: "White House" në  Reqan - Prizren, Qendra Trajnuese për Avokatë në bashkëpunim me Projektin e Kodit Civil, në Kuadër  të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar  seminar me temën: "Kontrata e ndërtimit dhe e drejta e ndërtimit”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 84.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Prof.Dr.Haxhi Gashi.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohen kredi të AVLO-së

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha