“Titujt juridik për fitimin e pronësisë; sfidat në vërtetimin e titullit juridik”

02 Nëntor 2019

Më 02 Nëntor  2019, (e Shtunë), në Hotel ‘’SIRIUS’’ Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në Kuadër  të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar  seminar me temën: “Titujt juridik për fitimin e pronësisë; sfidat në vërtetimin e titullit juridik

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte:  117.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Prof.Dr.Haxhi Gashi i cili ligjëroj për:

- Titujt juridik për fitimin e pronësisë

- Llojet e titujve juridik

- Titujt derivativ

- Titujt origjiner

- Vërtetimi i titujve juridik

- Baza më e fortë juridike për fitimin e Pronësisë

- Parashkrimi si titull juridik

- Vështirësitë e vërtetimit të parashkrimit

- Konkurrenca e titjuve juridik- prashkrimit dhe certifikatës/fletës poseduese të pronësisë

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha