"Ndryshimet në Kodin Penal dhe Projekt-Kodin e Procedurës Penale"

12 Tetor 2019

Më 12 Tetor  2019, (e Shtunë), në restaurant "Planet”, në Gjilan, Qendra Trajnuese  për  Avokatë, në Kuadër  të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën "Ndryshimet në Kodin Penal dhe Projekt-Kodin e Procedurës Penale "

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 75.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : z. Ali Kutllovci, Gjyqtar i cili ligjëroj për:

- Njoftimin lidhur me ndryshimet ne KP dhe Projekt Kodin e Procedures penale.

- Ndryshimet ne KP, pjesa e pergjitheshme.

- Ndryshimet ne KP , pjesa e posaqme.

- Ndryshimet ne Projekt Kodin e Procedures Penale.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha