“Pengu dhe Hipoteka”

25 Maj 2019

Më 25 Maj 2019, (e Shtunë), në Hotel ‘’Planet’’ Gjilan, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temen “Pengu dhe Hipoteka”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 45.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Abdullah Aliu- Avokat

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha