Njoftim lidhur me rezultatet përfundimtare të intervistimit me shkrim, për pozitën Prokuror Disiplinor

04 Dhjetor 2020

 

Njoftimin dhe rezultatet përfundimtare të intervistimit me shkrim, për pozitën e Prokurorit Disiplinor, i gjeni duke klikuar Këtu

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha