Stafi i OAK-së ofron shërbime online, gjatë kohës së pandemisë!

17 Mars 2020

Të nderuar,

Ju informojmë se pas situatës së krijuar nga virusi COVID-19, masat e marra nga Qeveria e Republikës së Kosovës dhe institucioneve të tjera, që ndërlidhen me punën e Avokatëve, është pezulluar puna edhe në Odën e Avokatëve të Kosovës.

Stafi i OAK-së, do të vazhdojë ofrimin e shërbimeve në mënyrë elektronike.

Avokatët dhe palët nëse kanë kërkesa lidhur më OAK-në, (dërgesa, njoftime, kërkesa, vërtetime etj), të na kontaktoni në numrin e telefonit kujdestarë +38344518642 apo përmes e-mail-it: [email protected]


Me respekt,

Oda e Avokatëve të Kosovës

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha