Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, znj. Arta Rama-Hajrizi, uron Kryetarin e sapozgjedhur të Odës, z. Behar Ejupi

09 Mars 2020

 

Prishtinë, 09.03.2020 Kryetari i sapozgjedhur i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Behar Ejupi, ka pranuar telegram urimi nga Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, znj. Arta Rama-Hajrizi.

Në këtë shkresë znj.Rama-Hajrizi, uron z. Ejupi, në postin e Kryetarit të Odës së Avokatëve të Kosovës, duke shprehur gatishmëri të plotë për bashkëpunim të ndërsjelltë institucional, me qëllim të forcimit të mëtejmë të sundimit të ligjit dhe mbrojtjes së kushtetutshmërisë në vend.

Më poshtë gjeni urimin e znj. Rama-Hajrizi.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha