Konferenca e përgjithshme

Konferenca e përgjithshme sipas Statutit të Odës së Avokatëve të Kosovës

Neni 68

1) Konferenca e përgjithshme mblidhet një herë në vit dhe në të diskutohen çështjet me interes për avokatinë.

2) Konferencën e përgjithshme e përbëjnë të gjithë avokatët aktiv.

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha