KALENDARI

Klasifiko dokumentet në bazë të vitit

Ngjarjet në kalendar

05 Mars 2019 Seanca e Komisionit Disiplinor të Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor 01 Mars 2019 Me datën 01.03.2019 do të mbahet seanca me shqyrtim kryesor nga ora 10:00 22 Shkurt 2019 Me datën 22.02.2019 do të mbahet seanca me shqyrtim kryesor nga ora 10:00
21 Shkurt 2019 Me datën 21.02.2019 do të mbahet seanca me shqyrtim kryesor nga ora 10:00. 15 Shkurt 2019 Me datën 15.02.2019 do të mbahen seancat me shqyrtim kryesor nga ora 10:00 dhe 13:00. 31 Janar 2019 Seancat e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor
31 Janar 2019 Seancat e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim fillestar 30 Janar 2019 Seancat e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim fillestar 25 Janar 2019 Seancat e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor
21 Janar 2019 Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor 21 Janar 2019 Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor 20 Dhjetor 2018 Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor
12 Dhjetor 2018 Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor 12 Dhjetor 2018 Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor 07 Dhjetor 2018 Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim fillestar

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha