OAK përmbylli projektin e mentorimit të gjeneratës 2013/2014

Më 15 Prill 2014 (e martë), në Hotel: “Prishtina”, në Prishtinë, Oda e Avokatëve të Kosovës, Komiteti për çështje gjinore dhe minoritete dhe UNDP, kanë organizuar takimin e tretë dhe të fundit  në kua

më shumë
Takimi Bench Bar në Ferizaj

Ferizaj, 11.04.2014 - Oda e Avokatëve të Kosovës do të vazhdon takimet e përbashkëta Bench Bar edhe në vitin 2014 me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe përfaqësues të policisë në shtatë regjione të Republikës së K

më shumë
Kryetari Dobruna takoi krerët e drejtësisë në Gjilan

Gjilan, 02.04.2014 – Kryetari i OAK z. Ibrahim Dobruna, kryetari i Degës Regjionale të OAK në Gjilan z. Shemsedin Piraj dhe Prokurori Disiplinor i OAK Florim Shefqeti në kuadër të takimeve me krerët e institucioneve gjyqësore, me qëllim t&eu

më shumë
Gjenerata II/2014 dhanë betimin për avokatë dhe praktikantë

Prishtinë, 01.04.2014 – Dhanë betimin avokatët dhe praktikantët e gjeneratës së II për vitin 2014, në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës. Në këtë ceremoni dhënë betimin n

më shumë
OAK merr mbështetje nga CCBE

Oda e Avokatëve të Kosovës është duke u angazhuar maksimalisht në ruajtjen e profesionit të avokatisë në Republikën e Kosovës. Karshi kësaj, OAK ka marr përkrahjen e Këshilli i Shoqatave të Avokatëve të Evrop&eum

më shumë
Kandidatet për avokatë iu nënshtruan provimit hyrës

Prishtinë, 25.03.2014 – Bazuar në nenin 10 par.1 pika 10 të Ligjit për Avokatinë lidhur me nenin 83 par.2 të Statutit të OAK dhe Rregullores për Provimin nga Kodi i Etikës Profesionale për avokatë, sot 11 kandidatet potencial p&eu

më shumë
Reagim ndaj arrestimit të avokatëve Faruk Korenica dhe Dejan Vasiq

ODA E AVOKATËVE TË KOSOVËS ADVOKATSKA KOMORA KOSOVA KOSOVA BAR ASSOCIATION   Reagim ndaj arrestimit të anëtarëve të Odës së Avokatëve të Kosovës, avokatët Faruk Korenica dhe Dejan Vasiq nga ana misionit të EUL

më shumë
Ndërroj jetë avokati Xhelal Kelmendi (1955 – 2014)

Oda e Avokatëve të Kosovës ka humbur sot (24.03.2014) anëtarin e saj të shquar, avokatin Xhelal Kelmendi. Varrimi i të ndjerit do të bëhet në varrezat e qytetit Zatran në Pejë me datë 24 mars 2014 në orën 14:00.   

më shumë
Takimi Bench Bar në Mitrovicë

Mitrovicë, 17.03.2014 - Oda e Avokatëve të Kosovës do të vazhdon takimet e përbashkëta Bench Bar edhe në vitin 2014 me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe përfaqësues të policisë në shtatë regjione të Republikës

më shumë
Prokurori bashkërendon bashkëpunimin në sferën e informatave

Prizren, 03.03.2014 – Prokurori Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës në kuadër të takimeve me krerët e institucioneve gjyqësore, me qëllim të krijimit të bashkëpunimit në sferën e shkëmbimit t&eu

më shumë
OAK manifestoi 8 marsin me avokatet femra

Tiranë, 07-08.03.2014 - Për të gjashtin vit me radhë, në një atmosferë festive, Oda e Avokateve të Kosovës me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas - 8 marsit 2014 ka organizuar vizitë në kryeqytetin e Shqipëris&eu

më shumë
Komiteti për Çështje Gjinore motivon juristet femra për inkuadrim në profesionin e avokatisë

Prizren, 03.03.2014 – Komiteti për Çështje Gjinore dhe Pakica i Odës së Avokatëve të Kosovës në kuadër të planit të punës për vitin 2014, që ka të bëjë me fuqizimin dhe mbrojtjen e femrave dhe pak

më shumë
Eksperti Amerikan mbajti trajnimin për etikë

Prishtinë, 27.02.2014 – Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Programin e Juristëve në Kosovë organizuan një trajnim për mënyrën e përfshirjes së etikës në kurrikulën e Arsimimit të Vazh

më shumë
OAK dhe PJK organizuan trajnimin - Hartimi i vendimeve disiplinore

Prishtinë, 26.02.2014 - Odën e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Programin për Juristët në Kosovë (NCSC) ka organizuar një trajnim për ndërtimin e aftësimit profesional me temën "Hartimi i vendimeve disip

më shumë
U mbajt mbledhja e 144 radhës e Këshillit Drejtues të OAK-së

Prishtinë, 28.02.2014 - Në orën 14:00 u mbajt mbledhja 144  (njëqindekaterdhjetekatër) e Këshillit Drejtues të Odës së Avokatëve të Kosovës, i kryesuar nga kryetari i OAK-së, z. Ibrahim Dobruna. Në mbledhjen e k

më shumë
OAK dhe CLARD nënshkruan memorandum mirëkuptimi

Prishtinë, 28.02.2014 – Oda e Avokatëve të Kosovës dhe Qendra për Ndihmë Juridike dhe Zhvillim Regjional kanë nënshkruar memorandum mirëkuptimi me qëllim të ngritjes së standardeve të sjelljes etike të avokatëve p

më shumë
Kryetari i OAK uron gjashtë vjetorin e pavarësisë

Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, Me rastin e përvjetorit të gjashtë të Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 shkurtin, kam nderin dhe kënaqësinë që, në e

më shumë
OAK certifikoi 35 kandidatet potencial të Provimit të Jurispodencës

Prishtinë, 12.02.2014 - Oda e Avokatëve të Kosovës ka certifikuar 35 kandidatet potencial të Provimit të Jurispodencës të cilët për tetë (8) javë kanë ndjekur sesionin e trajnimeve të organizuar me profesor dhe ekspert emine

më shumë
Ndërroj jetë avokati Metush Sadiku (1931 – 2014)

Oda e Avokatëve të Kosovës ka humbur sot (12.02.2014) anëtarin e saj të shquar, avokatin Metush Sadiku. Varrimi i të ndjerit do të bëhet në varrezat e reja në Prishtinë me datë 13 shkurt 2014 në orën 12:30. Metush Sadiku ka lin

më shumë
Dobruna dhe Cliff biseduan për mënyrat e bashkëpunimit

Prishtinë, 11.02.2014 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna u prit sot në takim nga ambasadori i Britanisë së Madhe, Ian Cliff me të cilin bisedoi për mundësinë e krijimit të bashkëpunim

më shumë
OAK- KE: Të gatshëm për bashkëpunim

Prishtinë, 05.02.2014 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna priti në takim delegacionin nga Këshilli i Evropës në Kosovë, i kryesuar nga Zëvendësshefi i kësaj zyreje, z. Andrew FORDE me të

më shumë
Gjenerata I/2014 dhanë betimin për avokatë dhe praktikantë

Prishtinë, 05.02.2014 – Dhanë betimin avokatët dhe praktikantët e gjeneratës së I për vitin 2014, në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës. Në këtë ceremoni dhënë betimin tr

më shumë
Kryetari Dobruna priti në takim kryetaren e Odës së Mjekëve

Prishtinë, 31.01.2014 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna priti në takim kryetaren e Odës së Mjekëve të Kosovës, Dr. Zylfije Hundozi me të cilën diskutuan mundësinë e krijimit të

më shumë
U mbajt mbledhja e 143 radhës e Bordit Drejtues të OAK-së

Prishtinë, 31.01.2014 - Në orën 14:00 u mbajt mbledhja 143  (njëqindekaterdhjetetre) e Këshillit Drejtues të Odës së Avokatëve të Kosovës, i kryesuar nga kryetari i OAK-së, z. Ibrahim Dobruna.   Në mbledhjen e k&

më shumë
Kryetari Dobruna në konferencen e Gjykatës Kushtetues

Prishtinë, 22.01.2014 - Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, Ibrahim Dobruna ka marr pjesë në konferencën “Natyra vetë-ekzistuese e vendimeve të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës” e organizuar nga Gjykata Ku

më shumë
Kryetari i OAK-së takoi ekspertin konsulent të PJK-së

Prishtinë, 20.01.2014 - Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës takoi ekspertin konsulent të PJK-së, John Furnari. Eksperti Konsulent i PJK-së John Furnari do të kalojë dy javët e ardhme duke punuar me Zyrën e re të Prokurorit

më shumë
Dobruna dhe Ahmeti dakordohen për marrëveshje mes dy institucioneve

Prishtinë, 21.01.2014 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës Ibrahim Dobruna është pritur në takim nga kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, me të cilin kanë biseduar rreth krijimit të bashkë

më shumë
Takimi Bench Bar në Gjakovë

Gjakovë, 20.01.2014 - Oda e Avokatëve të Kosovës do të vazhdon takimet e përbashkëta Bench Bar edhe në vitin 2014 me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe përfaqësues të policisë në shtatë regjione të Republikës s&eu

më shumë
OAK dhe PJK kanë mbajtur takimin e parë organizativ në vitin 2014

Duke u bazuar në sukseset e arritura në vitin 2013, më 16 Janar 2014, OAK dhe PJK mbajtën takimin e parë organizativ për vitin 2014. Kryetari i OAK, Z. Ibrahim Dobruna dhe shefi i zyrës së PJK, Z. Har

më shumë
Komiteti për Çështje Gjinore dhe Pakica i OAK-së aprovon Planin e Punës për vitin 2014

Prishtinë, 16 janar 2014 - Komiteti për Çështje Gjinore dhe Pakica i Odës se Avokatëve të Kosovës u taku dhe unanimisht e miratuan Planin e Punës për vitin 2014. Plani i punës i Komitetit për Çështje Gjinore dhe Pakica p&eu

më shumë
Ndërroj jetë avokati Ramush Munishi (1931 – 2014)

Oda e Avokatëve të Kosovës ka humbur sot (10.01.2014) anëtarin e saj të shquar, avokatin Ramush Munishi. Varrimi i të ndjerit do të bëhet në varrezat në Matiqan / Prishtinë me datë 11 janar 2014 në orën 14:00. Ramush Munishi ka

më shumë
OAK vlerësohet për transparencë në sistemin disiplinor

Kampanja Drejtësia dhe Qytetarët uron Odën e Avokatëve të Kosovës në përmirësimin e transparencës në Sistemin e Drejtësisë përmes Statutit të Ri dhe përmes Rregullores së Re të Procedurës Disiplinore &n

më shumë
OAK përmbylli takimet Bench Bar në shtatë regjione të Kosovës për vitin 2013

Në takimet Bench Bar për vitin 2013 kanë marrë pjesë 485 gjyqtar, prokuror, avokat dhe përfaqësues të policisë në 7 regjione të Kosovës dhe janë zhvilluar 29 takime.   Oda e Avokatëve të Kosovës ka përm

më shumë
Kryetari Dobruna uron qytetarët e Kosovës Vitin e Ri 2014

Në prag të festës së Vitit të Ri 2014, kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës Ibrahim Dobruna, ua përcjellë urimet më të përzemërta qytetarëve të Republikës së Kosovës. Në emër

më shumë
Gjashtë gjenerata dhanë betimin për avokatë dhe praktikantë gjatë vitit 2013

OAK gjatë vitit 2013 ka regjistruar në regjistrat për regjistrim 43 avokatë dhe 198 praktikantë   Oda e Avokatëve të Kosovës gjatë muajit janar – dhjetor 2013 ka pranuar në regjistrin për regjistrim për avokatë dhe

më shumë
Presidentja e NCSC uron kryetarin Dobruna për rizgjedhjen e tij në krye të OAK-së

Presidentja e Qendrës Kombëtare për Gjykatat Shtetërore (NCSC) në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, znj. Mary Campbell McQueen në një letër urimi ka uruar kryetarin z. Ibrahim Dobruna për rizgjedhjen e tij edhe për një mandat në

më shumë
Gjenerata VI/ 2013 dhanë betimin për avokatë dhe praktikantë

Prishtinë, 12.12.2013 – Dhanë betimin avokatët dhe praktikantët e gjeneratës së VI për vitin 2013, në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës. Në këtë ceremoni dhënë betimin t

më shumë
Studentet e UBT-së vizituan OAK

Prishtinë, 04 Dhjetor 2013 - Rreth 20 studentë të Fakultetit për Media dhe Komunikim të Universitetit për Biznes dhe Teknologji (UBT) kanë vizituar Odën e Avokatëve të Kosovës. Studentet e UBT janë pritur nga kryetari i Odës së

më shumë
MESAZH URIMI ME RASTIN E 28 NENTORIT

Të nderuar bashkëkombës,   Në emër të Odës së Avokatëve të Kosovës, me kënaqësi të veçantë, me rastin e festës së 28 Nëntorit – Dita e Flamurit dhe Mëvetësisë së Rep

më shumë
Avokati Ibrahim Dobruna rizgjedhet kryetar i OAK

Prishtinë, 16.11.2013 – Në procesin e votimit në të cilin kanë marrë pjesë rreth 70 delegatë, Kuvendi i Rregullt Zgjedhor i Odës së Avokatëve të Kosovës, të shtunën, zgjodhi edhe për një mandat në krye

më shumë
Kryetari i OAK-së uron firmën e avokatisë Pallaska&Associates

Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna uroi firmën e avokatisë “Pallaska&Associates”, e cila është ranguar e para në Kosovë për vitin 2014 sipas vlerësimit të organizatës ndërkomb&

më shumë
Ambasadorja e Turqisë rikonfirmon mbështetjen për OAK-në

Prishtinë, 06.11.2013 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna priti në takim Ambasadoren e Turqisë në Kosovë, znj. Singül Ozan më të cilën diskutuan rreth vazhdimit të bashkëpunimit në

më shumë
FTESË / POZIV

FTESË për MBLEDHJEN E RREGULLT ZGJEDHORE TË KUVENDIT VJETOR TË OAK-së   Në bazë të nenit 42 par. 3 dhe 4 të Ligjit mbi Avokatinë (Nr. 04/L-193), FTOHEN Delegatët e Kuvendit të OAK-së (85 delegatë), që t&eu

më shumë
Ambasada Franceze e gatshme të përkrah OAK-në

Prishtinë, 29.10.2013 - Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës z. Ibrahim Dobruna priti në takim Atashe për bashkëpunim të Ambasadës Franceze në Kosovë për sistemin e drejtësisë, Azra Hasanovic me të cilën

më shumë
Përmbyllet faza II,III e takimeve të përbashkëta (Bench-Bar)

Oda e Avokatëve të Kosovës është duke vazhduar edhe në vitin 2013 me fazat tjera të takimeve të përbashkëta (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë de përfaqësues të policisë.   Iniciativa e këtyre takimev

më shumë
Kryetari Dobruna uron besimtaret islam festën e Kurban Bajramit !

Urimi i kryetarit të Odës së Avokatëve të Kosovës me rastin e festës së Kurban Bajramit ua përcjellë urimet më të përzemërta besimtarëve në mbarë vendin.   Në emër timin personal, të Od&eu

më shumë
Degët Regjionale zgjedhën delegatet për Kuvendin e OAK-së

Oda e Avokatëve të Kosovës me hyrjen në fuqi të Ligjit të ri për Avokatinë në qershor të vitit 2013, ka ndërmarr hapat e parë për zbatimin e saj. Këshilli Drejtues i Odës së Avokatëve të Kosovës në

më shumë
Njoftim për avokatë

N J O F T I M  Oda e avokatëve të Kosovës në proces të krijimit të lehtësirave për qasje të avokatëve në institucionet e drejtësisë dhe ngritjes së prestigjit të avokatit pas takimit me institucionet përkat&e

më shumë
Grupi shoqërues kthehet nga udhëtimi i vizitës në Selanik të Greqisë

Pas një vizite mbresëlënëse 4 ditore në Selanik të Greqisë të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës, është kthyer grupi shoqërues me anëtarësinë e saj (Avokatë dhe Praktikantë) si dhe profesionist&e

më shumë
Gjenerata V/ 2013 dhanë betimin për avokatë dhe praktikantë

Prishtinë, 25.09.2013 – Dhanë betimin avokatët dhe praktikantët e gjeneratës së V për vitin 2013, në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës.   Në këtë ceremoni dhënë

më shumë
N J O F T I M

Oda e Avokatëve të Kosovës ka pranuar ankesa nga avokatet lidhur me ballafaqimin e tyre rreth kërkesave të Kompanive të Sigurimeve, që në rastet e paraqitjes së kërkesës për kompensim dëmi për klientët e tyre, ju kërk

më shumë
OAK dhe Kolegji ”Iliria” nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi

Prishtinë, 29.07.2013 - Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK) dhe Kolegji ”Iliria” në Prishtinë, nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi në sferën e shkëmbimit të ekspertizës, përvojës, trajnimeve dhe të resurse

më shumë
Gjenerata IV/ 2013 dhanë betimin për avokatë dhe praktikantë

Prishtinë, 29.07.2013 – Dhanë betimin avokatët dhe praktikantët e gjeneratës së IV për vitin 2013, në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës.   Në këtë ceremoni dhënë

më shumë
Fjala e kryetarit të OAK të mbajtur në manifestimin e 4 vjetorit të SHAPSH

Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës i kryesuar nga kryetari z. Ibrahim Dobruna ka marrë pjesë në manifestimin e 4 vjetorit të themelimit të Shoqatës së Avokatëve Penalistë të Shqipërisë.  Fjala e

më shumë
DR në Ferizaj zgjedh 4 delegatet për Kuvend të OAK-së

Ferizaj, 11.07.2013 - Oda e Avokatëve të Kosovës me hyrjen në fuqi të Ligjit të ri për Avokatinë ka ndërmarr hapat e parë për zbatimin e saj. Këshilli Drejtues i Odës së Avokatëve të Kosovës në mbledhjen 137

më shumë
OSBE me projekt të ri mbështet OAK-në

Starton projekti i OSBE-së: Ngritja e përputhshmërisë së kornizës ligjore me Standardet Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut dhe Sundim të Ligjit: Mbështetje Odës së Avokatëve  të  Kosovës.

më shumë
Kryetari Dobruna uron SHBA-të për 4 Korrikun - Ditën e Pavarësisë së SHBA-ve

Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës me rastin e 4 Korrikut, Ditës së Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, uron ambasadoren e SHBA-ve në Kosovë, Tracey Ann Jacobson.  Në emër të Od&e

më shumë
Takimet Bench Bar në Prishtinë dhe Gjilan

Oda e Avokatëve të Kosovës ka vazhduar edhe në vitin 2013 fazat tjera të takimeve të përbashkëta (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe përfaqësues të policisë. Në muajin qershor 2013, Oda e Avokatëve të K

më shumë
OAK nderoi Ministrin Kuçi me çmimin “Justiniani”

Prishtinë, 19 qershor 2013 – Për kontributin e dhënë për avokatin kosovare në veçanti dhe sistemin e drejtësisë shqiptare në përgjithësi, sot Oda e Avokatëve të Kosovës ka ndarë çmimin “Justiniani

më shumë
OAK manifestoi 40 vjetorin (1973 - 2013)

Prishtinë, 8,9,10 qershor 2013 - Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK), shënoi manifestimin “Dita e Avokatisë” dhe 40 vjetorin e themelimit të saj, që është mbajtur në Prishtinë me datë 8, 9 dhe 10 qershor 2013. Në cerem

më shumë
Gjenerata III/2013 dhanë betimin për avokatë dhe praktikantë

Prishtinë, 05.06.2013 – Dhanë betimin avokatët dhe praktikantët e gjeneratës së III/2013, në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës.   Në këtë ceremoni dhënë betimin

më shumë
OAK takoi donatoret

Prishtinë, 30.05.2013 – Përfaqësuesit e Odës së Avokatëve të Kosovës janë takuar me përfaqësuesit e, UNICEF-it, Programit për Juristët në Kosovë (PJK, përfaqësuesit të Public International Law & Po

më shumë
Takimi Bench Bar në Ferizaj

Ferizaj, 30.05.2013 - Oda e Avokatëve të Kosovës realizojë takimin e përbashkët (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe përfaqësues të policisë në regjionin e Ferizajt.   Tema e takimit të përbashkët në

më shumë
FTESË – 40 vjet OAK

Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK), shënon manifestimin “Dita e Avokatisë” dhe 40 vjetorin e themelimit të saj, që do të mbahet në Prishtinë / Kosovë me datë 8 – 10 qershor 2013, andaj ftohen të gjithë avokat&eu

më shumë
Punëtoria dy ditore në Bogë me rezultate të efektshme

Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Programin e Juristëve në Kosovë kanë zhvilluar punëtorinë 2 ditore në Bogë të Rugovës. Në këtë punëtori kanë marrë pjesë anëtarët e

më shumë
OAK-PJK certifikuan trajnerët e parë të QTA-së

Prishtinë, 25 Prill 2013 – Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Programin e Juristëve në Kosovë dhe Institutin Gjyqësor të Kosovës certifikuan trajnerët për Trajner të Qendrës Trajnuese të OAK-s&eum

më shumë
Takimet Bench Bar në Prizren, Pejë dhe Prishtinë

Oda e Avokatëve të Kosovës ka vazhduar edhe në vitin 2013 fazat tjera të takimeve të përbashkëta (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe përfaqësues të policisë.     Në muajin prill 2013, Oda e Avokatëv

më shumë
OAK dhe EULEX bashkërendojnë veprimet në forcimin e sundimit të rendit dhe ligjit në Kosovë

Prishtinë, 09.04.2013 – Me rastin e Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës, kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna priti në takim shefin e Misionit të EULEX-it, z. Bernd Borchardt me t&eum

më shumë
Kryetari Dobruna uron pesë vjetorin e Kushtetutës

Me  rastin e Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës, 9 Prillit, kryetari i Odës ë Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna uroi qytetarët e Republikës së Kosovës.  Dita e Kushtetutës ës

më shumë
Gjenerata II/2013 dhanë betimin për Avokatë dhe praktikantë

Prishtinë, 03.04.2013 – Në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës është mbajtur betimi i avokatëve dhe avokatëve praktikantë të gjeneratës së II/2013.   Praktikantët të a

më shumë
Kryetari Dobruna uron besimtarët me rastin e Festës së Pashkëve

Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, Ibrahim Dobruna uron gjithë besimtarët katolikë për festën e Pashkëve.    Me rastin e Festës së Pashkëve kam kënaqësinë e veçantë t' Ju p&eum

më shumë
OAK-KE: Identifikohen pikat e bashkëpunimit të mëtutjeshëm

Prishtinë, 27.03.2013 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna priti në takim zëvendësshefin e Zyrës së Këshillit të Evropës në Prishtinë, z. Andrew Forde, me të cilin diskutuan rreth v

më shumë
Ndërroj jetë avokatja, Besime Ismaili

Prishtinë, 20.03.2013 – Pas një sëmundje të rëndë dhe të shkurt, ka ndërruar jetë kolegia e nderuar, anëtare e Odës së Avokatëve të Kosovës, avokatja, Besime Ismaili. Varrimi e të ndjerës do të mbahet

më shumë
U mbajt takimi Bench Bar në Gjakovë

Gjakovë, 20.03.2013 - Oda e Avokatëve të Kosovës realizojë takimin e përbashkët (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe përfaqësues të policisë në regjionin e Gjakovës.   Tema e takimit të përbashkë

më shumë
U mbajt takimi Bench Bar në Gjilan

Gjilan, 19.03.2013 - Oda e Avokatëve të Kosovës realizojë takimin e përbashkët (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe përfaqësues të policisë në regjionin e Gjilanit.   Tema e takimit të përbashkët në

më shumë
OAK manifestoi ditën ndërkombëtare të gruas

Më 8 dhe 9 mars 2013 ne Hotelin Sharr në Prevallë / Prizren, OAK ne bashkëpunim me NCSC dhe UNDP ka organizuar festimin e ditës ndërkombëtare të gruas me avokatet femra.  Përveç karakterit festiv dhe shoqërues organizimi kishte ed

më shumë
Publikohet plani Strategjik i Komitetit për çështje gjinore dhe pakica

Komitetit për çështje gjinore dhe Pakica e Odës së Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me NCSC kanë publikuar planin strategjik për periudhën tre vjeçare.  Qëllimi i këtij Plani Strategjik është

më shumë
Reagim ndaj vendosjes së granatës në zyrën e avokatit Xhevat Bici

Akti kriminal që ndodhi në orët e hershme të mëngjesit të së hënës me rastin e vendosjes së granatës në zyrën e avokatit Xhevat Bici, në lagjen “Aktash” në Prishtinë.   Prishtinë, 04.03.2013

më shumë
OAK publikoi raportin vjetor 2012

Prishtinë, 26.02.2013 - Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK), publikoi raportin për periudhën Janar- Dhjetor 2012, në të cilën pasqyron sfidat me të cilat është përballur dhe rezultatet e arritura gjatë vitit 2012. Kryetari i

më shumë
U mbajt takimi Bench Bar në Prizren

Prizren, 26.02.2013 - Oda e Avokatëve të Kosovës realizojë takimin e përbashkët (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe përfaqësues të policisë në regjionin e Prizrenit.    Tema e takimit të përbashkët

më shumë
Përfaqësuesit të OAK takuan partneret strategjik

Përfaqësuesit e Odës së Avokatëve të Kosovës takuan partnerët strategjik të UNDP, OSBE dhe NCSC me të cilët diskutuan rreth hapave të mëtutjeshëm të bashkëpunimit. 

më shumë
U mbajt takimi Bench Bar në Pejë

Pejë, 19.02.2013 - Oda e Avokatëve të Kosovës realizojë takimin e përbashkët (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe përfaqësues të policisë në regjionin e Pejë.     Tema e takimit të përbashk

më shumë
OAK uron 5 vjetorin e pavarësisë

Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës,   Me rastin e përvjetorit të pestë të Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 shkurtin, kam nderin dhe kënaqësinë që, n&eum

më shumë
Reagim ndaj sulmit kundër avokatit, Ramadan Leka

Prishtinë, 14.02.2013 - Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK), reagon ndaj sulmit vandal kundër anëtarit të saj avokatit, Ramadan Leka, të sulmuar nga persona të panjohur në zyrën e tij në prani të vajzës të mërkurën

më shumë
OAK përkrah proceset reformuese në drejtësi

Prishtinë, 13.02.2013 – Në vazhdën e takimeve të kryetarit të Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna është takuar edhe me kryetarin e Gjykatës së Apelit në Prishtinë, z. Salih Mekaj, me të ci

më shumë
OAK-PJK fillojnë implementimin e planit të punës për Komitetin për çështje gjinore dhe pakica

Prishtinë, 12.02.2013 - Programi për Juristët në Kosovë (PJK - NCSC ) dhe Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK) organizuan punëtori me Komitetin për çështje gjinore dhe pakica. Pjesëmarrësit e punëtorisë u trajnuan

më shumë
Bashkëpunim reciprok për tejkalim të sfidave

Prishtinë, 12.02.2013 – Organizimi i ri i gjykatave, vazhdimi i bashkëpunimit dhe sfidat në të ardhmen kanë qenë disa nga çështjet të cilat janë diskutuar në takimin në mes kryetarit të Odës së Avokatëve

më shumë
OAK – Shërbimi Korrektues vlerësojnë bashkëpunimin e përbashkët

Prishtinë, 12.02.2013 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna u prit në takim nga Komisari i Shërbimit Korrektues të Kosovës, z. Resmi Hoxha të cilët u dakorduan për krijimin e bashkëpunimit p&e

më shumë
Avokati Hajrip Krasniqi, zgjedhet kryetar i ri i Degës në Prizren

Prishtinë, 30.01.2013 - Është përmbyllur të mërkurën mbledhja e Kuvendit Zgjedhor e Degës Regjionale në Prizren e Odës së Avokatëve të Kosovës, e cila ishte thirrur për ta zgjedhur kryetarin dhe kryesinë e re të

më shumë
Gjenerata I/2013 dhanë betimin për Avokatë dhe praktikantë

Prishtinë, 29.01.2013 – Në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës është mbajtur betimi i avokatëve dhe avokatëve praktikantë të gjeneratës I/2013.   Në pjesën e parë t&eu

më shumë
U mbajt mbledhja 132 e radhës e Bordit Drejtues të OAK-së

Prishtinë, 25.01.2013 - Në orën 15:00 u mbajt mbledhja e 132  (njëqindetridhjetedy) e Bordit Drejtues të Odës së Avokatëve të Kosovës, i kryesuar nga kryetari i OAK-së, z. Ibrahim Dobruna. Në këtë takim u shqyrtuan k&

më shumë
U mbajt takimi Bench Bar në Prishtinë

Prishtinë, 18.01.2013 - Oda e Avokatëve të Kosovës filloi fazën e pestë të takimeve të përbashkëta (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe përfaqësues të policisë në regjionin e Prishtinës.    

më shumë
OAK fillon përgatitjet për “Ditën e Avokatisë 2013”

Prishtinë, 17.01.2013 – Oda e Avokatëve të Kosovës me 10 qershor 2013 manifeston 40 vjetorin e “Ditës së Avokatisë”. Këshilli organizativë i themeluar ekskluzivisht nga Bordi Drejtues i Odës së Avokatëve të Kosov&e

më shumë
Takimi Bench Bar në Mitrovicë

Prishtinë, 27.12.2012 - Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Programin për Juristët në Kosovë (PJK), kanë zhvilluar fazën e katërt të takimeve të përbashkëta (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë

më shumë
U mbajt takimi Bench Bar në Prishtinë

Prishtinë, 19.12.2012 - Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Programin për Juristët në Kosovë (PJK), kanë zhvilluar fazën e katërt të takimeve të përbashkëta (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë

më shumë
U mbajt takimi Bench Bar në Gjilan

Gjilan, 17.12.2012 - Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Programin për Juristët në Kosovë (PJK), kanë zhvilluar fazën e katërt të takimeve të përbashkëta (Bench Bar) me gjyqtar, prokuror, avokatë dhe p&e

më shumë
Kryetari Dobruna priti në takim përfaqësuesin nga USAID

Prishtinë, 21.12.2012 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna priti në takim zëvendës drejtorin e zyrës për Demokraci dhe Qeverisje nga USAID, z. Gene Gibson. Kryetari i Odës së Avokatëve të

më shumë
Gjenerata VI e Avokatëve dhe praktikantëve dhanë betimin

Prishtinë, 21.12.2012 – Në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës është mbajtur betimi i avokatëve dhe avokatëve praktikantë të gjeneratës së VI.   Në pjesën e parë

më shumë
U mbajt takimi Bench Bar në Pejë

Pejë, 10.12.2012 - Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Programin për Juristët në Kosovë (PJK), kanë zhvilluar fazën e katërt të takimeve të përbashkëta (Bench Bar) me avokatë dhe gjyqtar në reg

më shumë
U mbajt takimi Bench Bar në Prizren

Prizren, 04.12.2012 - Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Programin për Juristët në Kosovë (PJK), kanë zhvilluar fazën e katërt të takimeve të përbashkëta (Bench Bar) me avokatë dhe gjyqtar në regji

më shumë
U mbajt Kuvendi i Rregullt i Odës së Avokatëve të Kosovës

Prishtinë, 01.12.2012 - Më shumë se gjysma e avokatëve të Kosovës janë takuar për të zgjedhur zëvendës kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës. Në Kuvendin e Odës së Avokatëve të Kosovës

më shumë
KUVENDI VJETOR 2012

  ODA E AVOKATËVE TË KOSOVËS   KOSOVA CHAMBER OF ADVOCATES   ADVOKATSKA KOMORA KOSOVA FTESË  për    MBLEDHJEN E RREGULLTË TË KUVENDIT VJETOR     FTOHEN anëtarët avokat

më shumë
Mesazhi i kryetarit Dobruna me rastin e 100- vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë

Të nderuar bashkëkombës,      Në emër të Odës së Avokatëve të Kosovës, me kënaqësi të veçantë, me rastin e festës së 28 Nëntorit – Dita e Flamurit dhe Mëvetësis&

më shumë
OAK-NCSC organizuan takim me avokatet dhe studentet femra

Prishtinë, 14.11.2012 - Oda e Avokatëve të Kosovës në bakshkëpunim me NCSC organizuan takimin me avokatet femra anëtare të OAK dhe studentet femra të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës. Qëllimi i takimit ishte që

më shumë
Udhëtim shoqërues në Venecia të Italisë

Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Agjencionin turistik “VAS” organizon udhëtim shoqërues për anëtarësinë e saj (Avokatët dhe Praktikantët) si dhe profesionistët e tjerë ligjorë (gjyqtarë, p

më shumë
OAK dhe PJK me rastin e Ditës Evropiane të Drejtësisë deklaruan:

Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna lidhur me Ditën Evropiane të Drejtësisë ka thënë se “Demokracia dhe forcimi i sundimit të së drejtës janë garanci për liritë dhe të drejtat t

më shumë
Kryetari i OAK-së takoi ish-gjeneralin Wesley Clark

Prishtinë, 19.10.2012 - Në ceremoninë e organizuar nga Fondit Kosovar-Amerikan për Edukim, kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna ka takuar ish-gjenerali amerikan, z.  Wesley Clark, i cili 13-vjet më parë drejtoi ope

më shumë
OAK-IGJK nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Prishtinë, 17.10.2012 – Oda e Avokatëve të Kosovës dhe Instituti Gjyqësor i Kosovës nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi për themelimin e bashkëpunimit për mundësimin e shkëmbimit të kapaciteteve profesionale dhe praktikave

më shumë
Kryetari i OAK-së takoi avokatët pakicë

Prishtinë, 17.10.2012 – Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Programin për Juristët në Kosovës (PJK), ka organizuar takimin me avokatet të komunitetit pakicë të cilët janë edhe anëtar të OAK-së

më shumë
Gjenerata V e Avokatëve dhe praktikantëve dhanë betimin

Prishtinë, 12.10.2012 – Në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës është mbajtur betimi i avokatëve dhe avokatëve praktikantë të gjeneratës së V të këtij viti.   Avokatet

më shumë
Përfaqësuesit e OAK takuan donatoret

Prishtinë, 10.10.2012 – Përfaqësuesit e Odës së Avokatëve të Kosovës janë takuar sot me përfaqësuesit e, UNICEF-it, Programit për Juristët në Kosovë (PJK, përfaqësuesit të Public International Laë

më shumë
Oda e Avokatëve dhe Oda e Noterisë zotohen për bashkëpunim

Prishtinë, 25.09.2012 – Krijimi i bashkëpunimit, ngritja  e profesionalizimit si dhe shkëmbimi i përvojave në mes dy institucioneve të drejtësisë atë të Odës së Avokatëve dhe të Noterisë si institucion i ri, ka

më shumë
Delegacioni i OAK-së u takua me Avokatin e Popullit

Prishtinë, 24.09.2012 – Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës i kryesuar nga kryetari z. Ibrahim Dobruna është pritur në takim nga Avokati i Popullit, z. Sami Kurteshi. Në këtë takim u bisedua për krijimin e bashkëpu

më shumë
Delegacioni i OAK-së mori mbështetje nga krerët e institucioneve të drejtësisë në Shqipëri

Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës i kryesuar nga kryetari, z. Ibrahim Dobruna, ka përfunduar vizitën zyrtare një ditore në Tiranë. Delegacioni në takimet e realizuara me përfaqësuesit e institucioneve të drejtësis

më shumë
Gjenerata IV e Avokatëve dhe praktikantëve dhanë betimin

Prishtinë, 11.09.2012 – Në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës është mbajtur betimi i avokatëve dhe avokatëve praktikantë të gjeneratës së IV të këtij viti.   Avokatet

më shumë
Kryetari i OAK-së takoi avokatet e regjionit të Ferizajt

Ferizaj, 14.08.2012 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna është takuar me kryetarin e Degës Regjionale në Ferizajt, z. Selim Idriz si dhe ka zhvilluar një takim të përbashkët me avokatet e regjionit t&e

më shumë
OAK-KGJK: Gjyqësori dhe Avokatura pjesë të rëndësishme të drejtësisë

Prishtinë, 23.07.2012 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna ka pritur në takim kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Enver Peci. Kryetari z. Dobruna dhe kryesuesi z. Peci kanë diskutuar rreth sfidav

më shumë
Delegacioni i OAK takohet me përfaqësuesit e Policisë së Kosovës

Prishtinë, 23.07.2012 – Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës nën udhëheqjen e kryetarit, z. Ibrahim Dobruna, janë pritur në takim nga zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës, z. Naim Rexha.   Kryetari

më shumë
OAK - Gjykata e Qarkut zotohen për bashkëpunim

Prishtinë, 27.06.2012 - Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna ka zhvilluar takim me kryetarin e Gjykatës së Qarkut në Prishtinë, Hamdi Ibrahimi, me të cilin ka diskutuar për mundësinë e një bashkë

më shumë
Gjenerata III e Avokatëve dhe praktikantë dhanë betimin

Prishtinë, 02.07.2012 – Në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës është mbajtur betimi i avokatëve dhe avokatëve praktikantë të gjeneratës së III të këtij viti.   Avokate

më shumë
OAK manifestoi “Ditën e Avokatisë 2012”

Prishtinë, 09.06.2012 – Me moton “Avokatia, pjesë e rëndësishme e sistemit të drejtësisë”, Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK), me datë 9 dhe 10 qershor, shënoi manifestimin “Dita e Avokatisë 2012”, që

më shumë
OAK dhe RTK shprehen përkushtimin për bashkëpunim

Prishtinë, 05.06.2012 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna është pritur në takim nga drejtori i Përgjithshëm i Radio Televizionit të Kosovës (RTK), z. Sylejman Shaqiri. Kryetari i OAK-së, Ibr

më shumë
Reagim ndaj televizionit “Klan Kosova”

Prishtinë, 30.05.2012 - Për hir të informimit sa më të mirë të opinionit publik, por edhe të korrektësisë së informacionit, Oda e Avokatëve të Kosovës njofton se ne raportin e gazetares, Rajmonda Zhdrella që është

më shumë
Kryetari i OAK-së takoi kryetaret e Komiteteve dhe Komisioneve

Prishtinë, 24.05.2012 – Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me Programin për Juristët në Kosovë (PJK) kanë organizuar takimin me kryetaret e Komiteteve dhe Komisioneve të OAK-së. Takimi kishte për qëllim r

më shumë
Gjyqtarët dhe avokatët angazhohen për një sistem të mirëfilltë të drejtësisë

Prishtinë, 16.10.2012 - Kryetaret e shtatë Degëve Regjionale të Odës së Avokatëve të Kosovës nën kryesimin e kryetarit, z. Ibrahim Dobruna kanë marrë pjesë në takimin me kryetarët e Gjykatave të Qarkut dhe Komunale n&

më shumë
Përfaqësuesit e OAK-së takuan partneret strategjik

Prishtinë, 24.05.2012 – Përfaqësuesit e Odës së Avokatëve të Kosovës janë takuar sot me përfaqësuesit e UNDP-së, UNICEF-it, Programit për Juristët në Kosovë (PJK) si dhe me përfaqësuesit të P

më shumë
U mbajt mbledhja e 123 e Bordit Drejtues të OAK-së

Prishtinë 26.05.2012 - Sot u mbajt mbledhja e 123 (njëqindenjëzetetretë) e Bordit Drejtues të Odës së Avokatëve të Kosovës, e kryesuar nga kryetari i OAK-së, z. Ibrahim Dobruna. Në këtë takim u shqyrtuan kërkesat dh

më shumë
Fjala e kryetarit të OAK-së, Ibrahim Dobruna në takimin pritës të Avokatëve mbrojtës të rastit “Kleçka”

Zonja e zotëri, Të nderuar Koleg, dhe Ju përfaqësues të medieve   Është kënaqësi e madhe dhe privilegj për mua, që nga pozita e Kryetarit të OAK-ës, të pres Avokatet mbrojtës të OAK-ës, të anga

më shumë
OAK dhe PJK identifikuan prioritetet e bashkëpunimit

Prishtinë, 08.05.2012 – Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës nën udhëheqjen e kryetarit Ibrahim Dobruna  janë takuar me përfaqësuesin të Programi për Juristët në Kosovë (PJK), Harold D. Dampier.

më shumë
Gjenerata II e Avokatëve dhe avokatëve praktikantë dhanë betimin

Prishtinë, 04.05.2012 – Në një ceremoni solemne të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës është mbajtur betimi i avokatëve dhe avokatëve praktikantë të gjeneratës së II të këtij viti. Avokatet dhe a

më shumë
Praktikantet e OAK zhvilluan vizitën në Qendrën Korrektuese në Dubravë

Prishtinë, 03.05.2012 - Nën organizimin e Odës së Avokatëve të Kosovës, respektivisht Qendrës Trajnuese për Avokatë në kuadër të Programit Gjithëpërfshirës për Praktikantë (PGJP) është organizuar v

më shumë
N J O F T I M

Në kuadër të informimit sa më të mirë të anëtarësisë, profesionisteve ligjor, opinionit publik si dhe për të qenë sa më transparentë, rreth punës së Odës së Avokatëve të Kosovës, gjegj&eu

më shumë
Fjala e përfaqësuesit të OAK-se në takimin konsultativë për Akademinë e Drejtësisë

Av. Avni Gjakova Prishtinë Kryetar i Klubit të Doajenëve të OAK-së   Prishtinë, 17.04.2012 - Përkitazi me konceptin e transformimit të institutit gjyqësor të Kosovës në Akademi të Drejtësisë zotërit e p&e

më shumë
Pranohen 10 praktikantë në OAK me financim të UNDP-së

Prishtinë, 05.10.2012 - Oda e Avokatëve të Kosovës me përkrahjen e UNDP-së kanë pranuar 10 avokatë praktikantë të cilët do të aftësohen për ushtrimin e pavarur të profesionit. Me kandidatët e zgjedhur do të lidhe

më shumë
Fjala e kryetarit të OAK-së të mbajtur gjatë mbledhjes së jashtëzakonshme të Bordit Drejtues të datës 14.04.2012

Kryetari i drejtohet anëtarëve të Bordit Drejtues të OAK-së, lidhur me shqetësimet e fundit në profesionin e avokatisë në Kosovë Për të shkarkuar fjalen e kryetarit, Klikoni këtu  

më shumë
Komunikatë për media

Prishtinë, 12 Prill 2012 Reagim ndaj mendimit te Avokatit të Popullit, z. Sami Kurteshi   Bordi i Odës së Avokatëve të Kosovës (OAK) konsideron se mendimi i Avokatit të Popullit, z. Sami Kurteshi të dhënë gazetës “Ko

më shumë
OAK zhvilloi punetorinë dy ditore për amandamentimin e Ligjit për avokatinë

Strugë/Maqedoni, 01.04.2012 - Oda e Avokatëve të Kosovës gjegjësisht, anëtarët e Bordit Drejtues dhe Komisioni për Legjislacion e kanë zhvilluar punëtorin dy ditore për përgatitjen e amendamenteve të Ligjit për Avokatinë,

më shumë
OAK vlerëson punën pro bono të avokatëve

Prishtinë, 14.03.2012 - Oda e Avokatëve të Kosovës ka ndarë Falënderim për avokatin Dastid Pallaska për kontributin e dhënë në Qendrën Trajnuese për Avokat, në mbajtjen e seminareve për avokatë dhe praktikantë t&

më shumë
OAK manifestoi 8 marsin me avokatet femra

Prishtinë, 08.03.2012 - Për të katërtin vit me radhë, në një atmosferë festive, Oda e Avokateve të Kosovës në bashkëpunim me NCSC - Programin për Juristët në Kosovë, me rastin e 8 marsit 2012 ka organizuar drekë

më shumë
Kryetari i OAK-së priti në takim Zëvendëskryeministrin dhe Ministrin e Drejtësisë

Prishtinë, 28.02.2012 - Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna ka pritur në takim Zëvendëskryeministrin dhe Ministrin e Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi me të cilin kanë biseduar rreth bashkëpunim

më shumë
Delegacioni i OAK-së viziton familjen Haradinaj

Prishtinë, 25.02.2012 – Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës nën udhëheqjen e kryetarit z. Ibrahim Dobruna kanë vizituar kullat e Haradinajve në Gllogjan, ku është pritur nga babai i Ramush Haradinajt, Hilmi Haradinaj. 

më shumë
OAK – PJK nënshkruan memorandum mirëkuptimi

Prishtinë, 24.02.2012 - Oda e Avokatëve të Kosovës dhe Programi për Juristët në Kosovë (PJK) kanë nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi. Qëllimi i këtij Memorandum Mirëkuptimi është themelimi i bashkëpunimit në

më shumë
Kryetari i OAK-së takoi dekanin e Fakultetit Juridik të UP-së

Prishtinë, 22.02.2012 – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna është takuar me Dekanin e Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës, z. Bajram Uka. Kryetari z. Dobruna dhe Dekani z. Uka kanë biseduar p&e

më shumë
Delegacioni i OAK takoi Ambasadorin e Gjermanisë

Prishtinë, 30.01.2012 - Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës nën udhëheqjen e kryetarit, z. Ibrahim Dobruna, janë pritur në takim nga Stafi i Ambasadës Gjermane i prire nga Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, z. Ernst Wolf

më shumë
Kryetari i OAK-së takoi kryetarin e gjyqtarëve të EULEX-it

Prishtinë, 30.01.2012 - Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës në udhëheqjen e kryetarit, z. Ibrahim Dobruna, janë pritur në takim nga kryetari i Asamblesë së gjyqtarëve të EULEX-it, z. Francisko Florit, me të cilin ka

më shumë
Delegacioni i OAK-së takoi kryetarin e Komunës së Prishtinës

Prishtinë, 27.01.2012 - Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës nën udhëheqjen e kryetarit, z. Ibrahim Dobruna janë pritur në takim nga kryetari i Komunës së Prishtinës, z. Isa Mustafa me të cilin kanë biseduar rreth in

më shumë
Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës takoi Ambasadorin e Norvegjisë

Prishtinë, 24.01.2012 - Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës është takuar me Ambasadorin e Norvegjisë në Kosovë, me të cilin kanë biseduar rreth përkrahjes dhe ndihmës që i ka dhënë Qeveria e Norvegjis

më shumë
Delegacioni i OAK-së takoi ambasadorin e Kroacisë, Sllovenisë dhe Shqipërisë

Prishtinë, 20.01.2012 - Delegacioni i Odës së Avokatëve të Kosovës është takuar me Ambasadorin e Kroacisë në Kosovë, z. Zoran Vodopija,   Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Ibrahim Dobruna njoftoi Am

më shumë